MUĞLA / ULA - Akyaka Cahit Belkıs Güneyman Ortaokulu

Haz

Okulumuz Ortaokul bünyeside devam eden eTwinning projesi "Life is Beautiful, Everywhere!" yabancı ortakların ve öğrencilerin de katılımı ile görkemli bir webinarla sonlandırıldı. Tolga Çandar'ın konuk olduğu toplantıda türküler söylendi ve eğlenceli online yarışmalar düzenlendi. Proje Koordinatörümüz Nurbanu Aybala KIRLI'ya ve öğrencilerine başarılarının devamını dileriz.

Haz

Nis

Okulumuz  "eTwinning" Platformu üzerinde  "LIFE IS BEAUTIFUL, EVERYWHERE !  ( HAYAT GÜZELDİR, HER YERDE ! ) " projesine ortak olmuştur.

Proje koordinatörümüz  İngilizce Öğretmenimiz Nurbanu Aybala Kırlı tarafından, 5/B ve 6 /A sınıfı gönüllü öğrencilerimiz ile yürütülmekte olup öğrencilerimizle beraber etkinliklere başlanılmıştır.

Bu proje ile öğrencilerimizde yabancı dil (ingilizce) kullanımının geliştirilmesi, WEB2 araçlarının öğretilmesi ve geliştirilmesi, farklı kültür ve yörelerde yaşayan insanlarla empati kurabilmesi, problemlere çözüm üretebilmesi  vb amaçlanmıştır.

Nurbanu Aybala KIRLI   tarafından yürütülmekte olan projemizde  İtalya, Gürcistan, Ürdün, Azerbaycan ve  Romanya dan ortaklarla çalışıyoruz. Öğretmenimizi tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

18 Mart Çananakkale Zaferimiz Kutlu Olsun.Tüm Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.Okulumuzda Marşlar çalarak  kutladık.Öğrenciler evlerinde bayraklarla Cumhuriyet Heyacınımıza eşlik ettiler.

Kas

Bugün Fidan Yarın Nefes Projesi Kapsamında 11.11.2019 saat:11:11 de 11 Milyon Fidan Dikimine  Öğrencilerimizle  Bizde Katıldık.

Kas

10 KASIM  ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.ATAMIZI SAYGI,SEVGİ VE MİNNETLE ANDIK.