MUĞLA / ULA - Akyaka Cahit Belkıs Güneyman Ortaokulu

Okulumuz "eTwinning" Platformu üzerinde "LIFE IS BEAUTIFUL, EVERYWHERE ! ( HAYAT GÜZELDİR, HER YERDE ! ) " projesine ortak olmuştur.

Okulumuz  "eTwinning" Platformu üzerinde  "LIFE IS BEAUTIFUL, EVERYWHERE !  ( HAYAT GÜZELDİR, HER YERDE ! ) " projesine ortak olmuştur.

Proje koordinatörümüz  İngilizce Öğretmenimiz Nurbanu Aybala Kırlı tarafından, 5/B ve 6 /A sınıfı gönüllü öğrencilerimiz ile yürütülmekte olup öğrencilerimizle beraber etkinliklere başlanılmıştır.

Bu proje ile öğrencilerimizde yabancı dil (ingilizce) kullanımının geliştirilmesi, WEB2 araçlarının öğretilmesi ve geliştirilmesi, farklı kültür ve yörelerde yaşayan insanlarla empati kurabilmesi, problemlere çözüm üretebilmesi  vb amaçlanmıştır.

Nurbanu Aybala KIRLI   tarafından yürütülmekte olan projemizde  İtalya, Gürcistan, Ürdün, Azerbaycan ve  Romanya dan ortaklarla çalışıyoruz. Öğretmenimizi tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yayın: 07.04.2021 - Güncelleme: 07.04.2021 10:41 - Görüntülenme: 254